Termeni si Conditii

Vizitarea website-ului www.magazinuldesapunuri.ro şi cumpărarea produselor necesită acceptarea următorilor termeni şi condiţii:

Metoda de plata este ramburs la primirea coletulii;

Livrarea coletului se face prin Curier Rapid;

Magazinul de Sapunuri isi rezerva dreptul de a stoca si inregistra date despre utilizatorii acestui site, confirm Politicii de Cookie-uri precum si Politicii de Confidentialitate

Va puteti adresa oricand justitiei.
Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.magazinuldesapunuri.ro, acceptati implicit termenii si conditiile de livrare si plata. Se considera un contract la distanta intre cumparator si furnizor. Acest contract va intra in vigoare de la momentul primirii mesajului de confirmare pe email de catre consumator, referitor la comanda sa.
Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport.

Se vor considera valabile preturile si ofertele existente in momentul in care comanda este plasata.

Tentativele de acces neautorizat la site si incercarile de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre MAGAZINUL DE SAPUNURI si cumpărătorii noştri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. Daca acest lucru nu e posibil, atunci se vor aplica prevederile legale in vigoare.

Transport şi livrare
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Produsele comandate se livreaza in toata tara exclusiv prin curier. Durata de livrare este de minimum 24 de ore de la procesarea comenzii si maximum 5 zile. Mentionam ca se fac livrari doar in zilele lucratoare.

• Comenzile plasate in timpul saptamanii dupa ora 13:00 vor fi preluate a doua zi.

• Comenzile plasate Vineri dupa ora 13:00 si comenzile plasate in weekend, vor fi preluate luni dimineata.


Plata transportului prin curier rapid este de 17 lei.
Coletele cu valoare mai mare de 160 RON beneficiaza de transport gratuit prin CURIER RAPID.