Renunțarea la comandă și politica de retur

Ca si cumparator, puteti renunta la comanda oricand, contactandu-ne telefonic sau prin email. Aceasta renuntare se va face fara costuri suplimentare, atata timp cat expedierea nu a fost inca facuta.

In situatia in care comanda dvs a fost deja expediata si doriti renuntarea la comanda, veti suporta cheltuielile de retur ale coletului.

Conform O.U.G. 34/2014, este dreptul dvs de a returna produsele pe care le-ati achizitionat online, in termenul de 14 zile calendaristice, atata timp cat produsul returnat este in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ati primit

Este dreptul Magazinului de Sapunuri sa nu acceptam returnarea produselor desfacute, care prezinta modificari fizice de orice fel, si care din acest motiv nu pot repuse in vanzare. Produsele pe care le returnati trebuie sa aiba eticheta originala, precum si toate accesoriile aferente, sa nu aiba urme de utilizare, deteriorare sau uzura. Nu putem accepta colete cu ramburs, sau pentru care plata transportului era in sarcina destinatarului.

Conform O.U.G. nr 34/2014, nu pot face obiectul returului

Returul se poate face in termen de 14 zile lucratoare din momentul in care ati primit comanda de la Magazinul de Sapunuri. Nu este necesara invocarea unui motiv, insa traxele de transport vor fi suportate de catre client. Clientului i se va restitui contravaloarea produsului/produselor returnate, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea de catre Magazinul de Sapunuri a coletului cu produse returnate.

In situatia in care cumparatorul a primit produse care nu corespund specificatiilor produselor comandate de el, sau au fost trimise gresit de catre Magazinul de Sapunuri, cumparatorul trebuie sa anunte www.magazinuldesapunuri.ro asupra acestor erori, in scris, urmand sa i se remedieze situatia fara nici un cost suplimentar.

Va rugam sa fotografiati coletele pe care nu le considerati intr-o stare normala de expediere, si sa intocmiti impreuna cu curierul un proces verbal unde sa se precizeze neregulile constatate, inainte de a refuza pachetele respective.

Daca in coletul primit, veti gasi produse ce au fost puse in mod eronat de Magazinul de Sapunuri, altele decat cele comandate de dvs, va rugam sa ne informati prin email sau telefonic pentru a remedia situatia.

In cazul in care observati lipsa unor produse din colet, produse care se regasesc in factura ce insoteste coletul, va rugam sa ne contactati in termen de 5 zile de la primirea coletului, pentru a rezolva situatia cat mai rapid.