Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Facebook

 
Statistici

 

magazinuldesapunuri.ro

 


	

 

 

 
 
 

Despre noi

Despre noi

 

     Ce iti oferim noi?

    

     Am aparut online ca o oglindire a dorintei clientilor pe care ii intalneam cu fiecare ocazie in care expuneam produsele noastre la expozitii de profil. Clientul nostru este acela care apreciaza produsele naturale, produsele handmade, homemade, produse de o calitate deosebita.

 

     Impartasim aceeasi pasiune pentru produsele cu caracter pe care o sesizam si la cei ce ne devin clienti. Formam un parteneriat, ascultand permanent parerile si sugestiile clientilor, pentru a imbunatati gama si diversitatea produselor noastre. Multe din produsele existente in momentul de fata pe acest site, sunt propuneri ale clientilor nostri.

 

     Psoriazis, hemoroizi, alergii, eczeme, dermatite, herpes, arsuri, acnee, puncte negre, piele uscata, iritatii, piele sensibila, reumatism, dureri, riduri, cearcane, sunt doar cateva dintre situatiile cu care clientii nostri s-au confruntat si au reusit sa le rezolve cu produsele noastre.

 

     Cu siguranta te vei regasi printre produsele noastre, si vei reusi sa gasesti acel produs de care ai nevoie. Alatura-te echipei noastre de oameni fericiti :)

 

     Cu bucurie te asteptam sa rasfoiesti paginile Magazinului de Sapunuri, si sa traiesti o experienta de neuitat cu produsele noastre!