Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Facebook

 
Statistici

 

magazinuldesapunuri.ro

 


	

 

 

 
 
 

August 2018

Ne dorim sa te bucuri impreuna cu noi de calitatea produselor Millie. Stim, din marturiile tuturor clientilor, ce minuni fac aceste produse, fie ca sunt creme cosmetice sau unguente terapeutice.


Astazi va oferim un discount de 10% pentru intreaga gama Millie precum si pentru gama de Unguente terapeutice naturale, pentru a le putea testa daca inca nu le-ai incercat, sau pentru a le achizitiona la un pret mai mic decat de obicei, daca esti deja clientul nostru. 

 

Pentru a putea beneficia de discountul de 10%, te rugam sa introduci codul AUGUST10 (codul trebuie introdus neaparat cu LITERE MARI, si impreunat)  in casuta numita "CUPON".

 

Introdu codul AUGUST10 (cu litere MARI), apoi da clic pe "Aplicare Cupon" si reducerea va fi aplicata pe loc comenzii tale.

 

Codul va putea fi introdus dupa introducerea datelor personale si dupa alegerea metodei de transport preferate.Regulamentul promotiei:

*Promotia este valabila incepand de astazi, 02.08.2018 si se va incheia in data de 12.08.2018.

 

*Comanda minima pentru a putea beneficia de reducere este de 50 de lei (valoarea de 50 de lei trebuie sa ramana dupa aplicarea reducerii); Altfel spus, suma inainte de aplicarea reducerii, trebuie sa fie de minim 59 lei.

 

*La promotie participa toate produsele din gama Millie, Cosmetice homemade naturale, Unguente terapeutice naturale, Lotiuni de corp solide si Balsamuri de buze.

 

*Valoarea comenzii exclude transportul;

 

*Prezenta campanie nu se cumuleaza cu nici o alta campanie de pe site-ul www.magazinuldesapunuri.ro;

 

*Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor;

*Promotia este valabila in limita stocului disponibil;

 Pentru orice nelamuriri sau probleme intampinate in procesul de comanda, nu ezitati sa ne contactati prin email la comenzi@magazinuldesapunuri.ro, sau telefonic la 0721.735.755

 

Gasesti aici produsele participante la promotie:

 

Gama Millie - Cosmetice naturale

 

Unguente terapeutice naturale

 

Lotiuni de corp solide

 

Balsamuri de buze