Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Facebook

 
Statistici

 

magazinuldesapunuri.ro

 


	

 

 

 
 


Recomandat AllShops

sapunuri sapunuri

 

 

Sarbatorim copilul din noi!

Fiecare dintre noi "ascundem" un copil in interiorul nostru, fie ca suntem constienti de acest lucru, sau nu. Se apropie 1 Iunie, asa ca dorim sa sarbatorim acest lucru, indiferent de varsta pe care o avem.


Astfel ca va oferim 10% reducere la intreaga gama de Cosmetice Millie, Unguente terapeutice naturale, precum si toate Lotiunile de corp solide.

 

Pentru a putea beneficia de discountul de 10%, te rugam sa introduci codul        creme        (codul trebuie introdus neaparat cu litere mici)  in casuta numita "CUPON".

 

Introdu codul       creme       (cu litere mici), apoi da clic pe "Aplicare Cupon" si reducerea va fi aplicata pe loc comenzii tale.

 

Codul va putea fi introdus dupa introducerea datelor personale si dupa alegerea metodei de transport preferate.Regulamentul promotiei:

*Promotia este valabila incepand de Luni - 29.05.2017 ora 12.00 si se incheie Miercuri - 31.05.2017, ora 23.59;

 

*Comanda minima pentru a putea beneficia de reducere este de 50 de lei (valoarea de 50 de lei trebuie sa ramana dupa aplicarea reducerii); Altfel spus, suma inainte de aplicarea reducerii, trebuie sa fie de minim 55 lei.

 

*La promotie participa toate produsele din gama Millie, Cosmetice homemade naturale, Unguente terapeutice naturale, Lotiuni de corp solide si Balsamuri de buze.

 

*Valoarea comenzii exclude transportul;

 

*Prezenta campanie nu se cumuleaza cu nici o alta campanie de pe site-ul www.magazinuldesapunuri.ro;

 

*Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor;

*Promotia este valabila in limita stocului disponibil;

 Pentru orice nelamuriri sau probleme intampinate in procesul de comanda, nu ezitati sa ne contactati prin email la comenzi@magazinuldesapunuri.ro, sau telefonic la 0721.735.755

 

Gasesti aici produsele participante la promotie:

 

Gama Millie - Cosmetice naturale

 

Unguente terapeutice naturale

 

Lotiuni de corp solide

 

Balsamuri de buze